Údržba zeleně a parku

Údržba zeleně a parku

Projekty zahrad rodinných domu Projekty sadových úprav pro komerční a obchodní objekty Projekty sadových úprav pro veřejný sektor (města, obce) Zpracujeme pro Vás cenovou nabídku i na projekt.

 

Údržba zeleně, údržba zahrad – nabídka

Údržba zeleně by se mela provádět v průběhu celého roku, protože každé roční období vyžaduje určitý druh prací. K celoroční údržbě o pozemek, zahradu či park patří.
sběr náletového odpadu, kosení travních ploch, zametání zpevněných ploch – odstraňování přerostlého drnu, vyhrabávání spadaného listí, mechu a pevných odpadu.

 

Ceník prací – údržba zeleně

Cena za jednotlivé práce při údržbě zeleně a zahrad hodně závisí na okolnostech a charakteru práce a na stavu zeleně a zahrady. Cenu vám sdělíme poté, co se blíže seznámíme s Vaším požadavkem.

 

Zahradnické služby nabízené

Nabízíme Vám komplexní zahradní služby od provedení tzv. „na klíc“ až po jednotlivé dílčí zásahy Realizace soukromých zahrad a veřejné zeleně. Návrhy a realizace jezírek, údržba zeleně,(likvidace nevhodné, nemocné a přestárlé zeleně a její následný úklid, výsadba zeleně od trávníku po vzrostlé stromy,.

 

Bez pravidelné údržby i sebekvalitnější tráva z drnovatí, keře a stromy přerostou a park či zahrada ztratí svůj půvab.